QUI SOM?

Al Jardí d’Infància Sant Lluís El Garrofer prioritzem tant el respecte a la infància com al medi ambient.

Som un centre educatiu que comprèn l’etapa infantil de 0-3 anys i promou un acompanyament respectuós amb la infància. Fem ús de pedagogies alternatives com Montessori, Waldorf, Reggio Emilia i Pickler. 

Busquem múltiples experiències d’exploració sensorial a través de diferents disciplines. Disposem de dos espais diferents que faciliten la vivència i l’experimentació i que possibiliten el desenvolupament integral dels nostres infants. 

Entenem a cada xiquet o xiqueta com ser únic amb necessitats i característiques diferents. Creiem en la importància de facilitar-los el màxim de situacions i ambients motivadors. 

 Al Jardí d´infància Sant Lluís El Garrofer prioritzem tant el respecte a la infància com al medi ambient.

NOSALTRES

PROJECTE EDUCATIU

Treballem en grups reduïts per a un millor  acompanyament als infants. 

La participació de la família és fonamental en el nostre projecte educatiu, sobretot durant el període d’adaptació, on creiem necessari que els xiquets i xiquetes es senten acompanyats i acompanyades.

Durant els primers dies començaran a conèixer-nos en períodes de temps reduïts, per tal d’adquirir la confiança necessària per a què l’adaptació siga el menys traumàtica possible.

Apostem per una educació en la natura, per la qual cosa realitzen contínues visites a El Garrofer, on els infants podran gaudir del contacte directe amb la natura i els animals.

Les excursions són en autobús des de Pego a Benialí i estan totalment cobertes. Normalment estaran dirigides als xiquets i xiquetes de 2-3 anys, encara que no descartem les eixides també dels més menuts.

Comptem amb espais preparats amb materials Montessori i Waldorf pensats per a què els infants satisfaguen les seves necessitats de desenvolupament, fomentant l’experimentació amb materials naturals, i també no estructurats.

SERVEIS

Aula matinal i vesprades

Aula matinal i servei de vesprades perquè les famílies puguen tindre una millor conciliació laboral i  personal.

Menjador

Menjador escolar a càrrec del catering Caterguai que disposa de menús adaptats a l’edat, al·lèrgies, intoleràncies i a les diverses necessitats culturals.
* Oferim aquest servei sempre que hi haja un mínim de comensals.

Psicomotricitat relacional

Sessions de psicomotricitat relacional per a afavorir el desenvolupament global a través del moviment lliure i espontani, tant a nivell físic, cognitiu com emocional.

Instal·lacions

Compaginem les instal·lacions del Jardí d’infància Sant Lluís a Pego, amb l’espai a l’aire lliure i en contacte amb la natura que ens ofereix El Garrofer de Benialí.

CONTACTE

ESPAIS

PREUS

Proposta-1

null

Fins la 13:00 h

*Obrim a les 8:00h
null

Inclou:

  • Dues visites mensuals a l’espai de El Garrofer
  • Tot el material del curs

null

Proposta-2

null

Fins les 14:00 h

*Obrim a les 8:00h
null

Inclou:

  • Dues visites mensuals a l’espai de El Garrofer
  • Tot el material del curs

null

Proposta-3

null

Fins les 17:00 h

*Obrim a les 8:00h
null

Inclou:

  • Dues visites mensuals a l’espai de El Garrofer
  • Tot el material del curs
  • Berenar

null

Menjador

El preu estimat del dinar es de 4€/dia per al mes complet (quota mensual aproximada de 80€ depenent del mes) Per a dies solts consultar.

DESCÀRREGUES

Calendari escolar 2020 – 2021

Descarrega’m

C/ Sant Lluís nº 12 – 03780 – Pego
659 24 14 52 – 676 66 61 82
santlluisgarrofer@gmail.com